Engineering Doctorate Diploma

Bij het succesvol afronden van de EngD-opleiding ‘Design for AgriFood and Ecological Systems’ aan Wageningen University & Research, ontvang je een door het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) geaccrediteerd Engineering Doctorate diploma.

Met dit EngD-diploma mag je de academische titel Engineering Doctorate (EngD) voeren. Dit verschilt van een PhD (Philosophy Doctorate en Dr.).

Certificering door CCTO

Alle EngD-programma's zijn gecertificeerd door het Nederlandse Certificatie Commissie voor opleidingen tot Technologisch Ontwerper (CCTO), die bestaat uit vertegenwoordigers van de Technische Universiteiten in Nederland, de Centrale Raad voor Industriële Organisaties en het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI).

EngD-opleidingen

Alle EngD-opleidingen zijn onderdeel van he gezamenlijke initiatief 4TU.SAI 4TU.School for Technological Design, Stan Ackermans Institute. Dit instituut is een samenwerking tussen de vier technische universiteiten in Nederland.

De 4TU-opleidingen tot technologisch ontwerper bieden je de kans om je expertise en projectmanagement-vaardigheden te vergroten door een uitgebreide praktijkopdracht uit te voeren, onder supervisie van ervaren professionals. Elke opleiding richt zich op een ander technologisch domein, maar alle tweejarige fulltime opleidingen leiden tot een Engineering Doctorate (EngD).

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan