Female student talking to a life coach

Studenten (life) coach

In een Goed Gesprek (Heart-to-Heart) kun je met een professionele life-coach praten over de uitdagingen in je leven. Over eenzaamheid, relaties (liefde, vrienden, familie), motivatie, gezondheid, keuzes maken of juist toekomstvragen.

Praat erover. Dat helpt!

Met een Goed Gesprek (Heart-to-Heart) biedt Student Training & Support korte consulten aan. Je hart luchten bij iemand die echt luistert, kan je enorm opluchten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen:
Hoe? stuur een e-mail naar een van de studentencoaches en vraag om een Goed Gesprek (Heart-to-Heart).

  • Gesprekken kunnen in het Nederlands of Engels gevoerd worden.
  • Niet alle coaches kun je persoonlijk (live) ontmoeten. 
  • Na ontvangst van je e-mail zal de coach contact met je opnemen om een afspraak te plannen.
  • Duur van gesprek: 45-60 minuten / max 3 afspraken
  • De eerste drie afspraken zijn gratis. Als er behoefte is aan meer begeleiding dan zullen de coaches daarvoor kosten in rekening brengen.

LET OP! voor vragen over studievertraging, financiële kwesties of handicap ga naar Studentendecaan (e-mail). Voor ernstige persoonlijke problemen, ga naar Studentenpsycholoog (e-mail).

Studenten coaches

Mique Menheere - Student Life Coach

Mique Menheere

Chaos ontwarren, een rode draad ontdekken, passende keuzes maken… daar kan ik je prima bij helpen.

Samen gaan we op zoek naar wat belangrijk voor je is, naar jouw waarden. Er zijn vast handvatten die je kunnen helpen. Gewoon even praten is ook prima. Als je maar met nieuwe energie je weg kunt vervolgen.

Voel je welkom om een afspraak met me te maken. Online of face to face, in het Nederlands of Engels.

Evelien Meijs

Evelien Meijs

Verlieservaringen horen bij het leven, maar kunnen grote impact hebben. Rouw kent vele gezichten: rouw om een overlijden, relatiebreuk, ziekte, verlies van toekomstperspectief of verborgen verdriet. Hoe rouw jij? Hoe verwerk jij? Hoe herstel je? Het kan helpen om ruimte te geven aan wat in je leeft en te praten met iemand die echt luistert.

Mijn stijl is warm en betrokken, gelijkwaardig en vanuit een veilige bedding. Ik luister zorgvuldig, ook tussen de regels. Je bent heel welkom met alles wat zich aandient.

martijnProfile.jpg

Martijn van der Spoel

Ik ben gefascineerd door het brein. Zijn kracht, vindingrijkheid en - misschien nog wel het meest - het vermogen om te creëren. Dat je ingesleten patronen in je hersenen kunt veranderen, maakt het proces van ons denken en doen erg interessant. Ik help je graag te ontdekken wat het beste voor jou werkt.

In een telefoongesprek of online meeting ga ik graag met je in gesprek over wat je wilt delen of om te ontdekken wat je eventueel anders kunt doen.

Marije Wolthuis

Marije Wolthuis

Er gebeurt veel in de wereld om ons heen; het is oorlog, bijna naast de deur, het klimaat verandert...alles komt onder een vergrootglas te liggen. Je wordt geconfronteerd met allerlei vragen, emoties, worstelingen die soms heel overweldigend kunnen zijn.

Eenzaamheid, motivatiedips, levensvragen (Waar doe ik het voor? Wat wil ik nu eigenlijk?). Hoe deal je daar nu mee? Je bent welkom met je vragen, met je verhaal.

Voor een telefoongesprek of voor een ‘in het echt’ gesprek bij mij in de praktijk.

Marloes Harkema - Student Life Coach

Marloes Harkema

Onvermijdelijk komen we in ons leven lastige momenten tegen. Je verhaal delen kan al opluchting en helderheid geven. In een gesprek kunnen we samen onderzoeken hoe je handvaten krijgt om gemotiveerd en met meer energie weer verder te gaan. 

‘Betrokken, helder en kalm’, zijn de kernwoorden uit de feedback van studenten.