Online

Wageningen University & Research heeft een gevarieerd aanbod van online onderwijs. Van online cursussen tot complete master-programma's: vind de opleiding die past bij jouw interesses, doelen en agenda!

Ontdek alle online cursussen en programma's:

120 Geplande activiteiten

Online Onderwijs bij Wageningen University & Research

Online leren en studeren

Volg online onderwijs vanuit waar ook ter wereld. Met behulp van verscheidene online tools hebben we onze campus uitgebreid tot een waar educatief ecosysteem. Deze tools zijn beschikbaar voor iedereen met een internetverbinding.

Wij geloven dat onze kennis het waard is om verspreid te worden. Wij kunnen ons steentje bijdragen aan het vraagstuk van voedselvoorziening voor tien miljard mensen op een gezonde en duurzame manier.

Online studeren doe je samen

Online studeren is niet hetzelfde als individueel studeren. Van elkaar kun je enorm veel leren en daarom zijn ook de online vakken zo gemaakt dat er interactie is. Je werkt samen met je medestudenten en de docenten en onderzoekers van Wageningen University & Research. Er is altijd ruimte voor online groepswerk, discussies op het forum en om elkaar feedback te geven, bijvoorbeeld door peer reviews.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan