samenwerken in een divers team

Intercultureel bewustzijn

Samenwerken in een cultureel divers team kan uitdagingen met zich meebrengen. Met deze training krijg je kennis en inzicht in culturele aspecten en de impact van eigen handelen en percepties op onderlinge communicatie en samenwerking. Met als doel fijner en efficiënter samenwerken.

Waarom deze training volgen?

Tijdens deze maatwerktraining leer je beter begrijpen hoe interculturele interactie werkt, waarom samenwerken in een internationale setting vaak goed gaat, maar ook tot misverstanden, irritatie, onzekerheid en zelfs conflicten kan leiden.

Aan bod kunnen komen zaken als ongeschreven wetten van cultuur, diverse culturen versus de algemeen heersende Nederlandse (bedrijfs)cultuur en culturele dimensies.

Training op maat

Deze training maken we op maat voor organisaties, afdelingen en teams. Tijdens een intakegesprek brengen we de wensen en behoeften in kaart. Zo komen we tot maatwerkoplossingen die ├ęcht werken, met een afgestemd programma voor alle betrokkenen.

De training is te volgen bij ons op locatie, incompany of online. Ook een combinatie is mogelijk. De kosten zijn afhankelijk van je specifieke wensen. Je ontvangt altijd een offerte op maat.

Interesse?

Wil je meer informatie of heb je interesse in deze  training? Neem dan contact op met onze afdeling maatwerk.

Ja, ik wil meer informatie

Intercultural_differences.jpg