Een taal leren op afstand, hoe gaat dat bij In’to?Wat houdt dat in?

Onze cursussen worden volledig online gegeven met behulp van de Virtual Classroom in Brightspace.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Hoe werkt de Virtual Classroom?

In een Virtual Classroom kunnen we net als in een echte bijeenkomst theorie bespreken, kennis en ervaringen delen, oefenen, feedback geven en ontvangen en experimenteren. Leren in de Virtual Classroom is vergelijkbaar met een klassikale training, maar sommige dingen zijn natuurlijk anders. Zo is het soms even wennen aan de techniek en zijn er deels andere werkvormen en opdrachten.

Wat kun je verwachten?

Persoonlijke aandacht van een deskundige docent Dit staat centraal in onze cursussen. Onze docenten en trainers zijn allemaal deskundig in het online lesgeven. Ze zijn flexibel en denken met je mee. Samen werken jullie aan jouw vragen en leerdoelen.

Groepslessen op vaste dagen en tijdstippen Je krijgt in groepsverband les op een vaste dag en tijd in de Virtual Classroom.

Slides of whiteboard In de Virtual Classroom zie je jouw docent en een slide of whiteboard, net als in een echt klaslokaal.

Interactie met docent en medecursisten Naast uitleg en instructie bestaan de lessen uit interactie met de docent en je medecursisten. Je kunt met elkaar praten en via chat overleggen en vragen stellen.

Samenwerken in kleine groepjes Daarnaast wordt er in kleine groepjes samengewerkt in aparte virtuele ‘kamers’.

Interactieve werkvormen en online opdrachten De docent zet verschillende interactieve werkvormen in en maakt gebruik van online opdrachten en toetsen.

Huiswerk en lesmateriaal in online leeromgeving Iedere week staat het huiswerk en lesmateriaal overzichtelijk in onze online leeromgeving voor je klaar.

Wat heb je nodig?

Een computer/laptop met webcam en microfoon en een goede internetverbinding
Een headset, koptelefoon of oortjes werken het prettigst. Je hoeft verder geen programma's te downloaden om mee te doen aan de cursus.

Google Chrome
De Virtual Classroom werkt het beste in Google Chrome, dus zorg dat je die browser installeert op je computer.

Lesmateriaal
Vergeet niet indien nodig het benodigde lesmateriaal aan te schaffen, zoals beschreven op de website en in de bevestiging die je van ons krijgt.

Vóór aanvang van de cursus krijg je heldere instructies over hoe je kunt inloggen en wat je ter voorbereiding kunt doen. Daarna kun je eenvoudig aan de slag.

    Veel plezier met je cursus in de Virtual Classroom!