English boostcamps (online)

Verbeter in één dag een specifieke vaardigheid in het Engels en profiteer meteen van het resultaat.

Waar wil jij aan werken?

Pronunciation | 24 augustus

Geef je wel eens presentaties in het Engels of spreek je regelmatig met internationale collega's? Word je niet altijd goed begrepen, terwijl je wel de juiste woorden en zinnen gebruikt? Dan kan het helpen om aan je uitspraak te werken.

In deze eendaagse training ga je actief aan de slag met je uitspraak. Je werkt aan de onderdelen waarop jij je uitspraak kunt verbeteren, zodat je vloeiender, beter verstaanbaar en overtuigender overkomt. We oefenen met klanken die voor veel niet-Engelstaligen lastig te produceren zijn. Daarbij staan we ook stil bij het belang van het trainen van je mondspieren, ademhalingstechnieken en concentratie.

Dankzij de tips van onze ervaren trainer spreek jij na deze dag Engels met meer plezier, een ontspannen gevoel en komt je boodschap voortaan wél goed over.

Datum: 24 augustus 2023
Tijd: 09.30 - 15.00 uur
Locatie:
Online. Je ontmoet elkaar drie keer online tijdens een inspiratie-uur. Tussentijds ga je zelf aan de slag met gerichte oefeningen en tips.
Max. aantal deelnemers: 12
Certificaat: Na afloop krijg je een bewijs van deelname

Kosten: € 350,-

Het cursusmateriaal is inbegrepen en wordt digitaal verstrekt.

Deze cursus verzorgen we in samenwerking met onze partner Radboud in'to Languages. De inschrijving voor deze cursus loopt via hun website.

Schrijf je hier in

Emailing in English | 7 september

Hoe zorg je er met de honderden e-mails die per dag worden verstuurd voor dat jouw e-mail het verschil maakt of zelfs maar gelezen wordt? Slecht geschreven e-mails vol fouten zijn niet alleen lastig voor de lezer, maar kunnen ook een verkeerd beeld geven van je verdere vaardigheden of effectiviteit.

Tijdens deze eendaagse opfriscursus leer je hoe je een effectieve en overtuigende e-mail schrijft in correct Engels. We staan stil bij opbouw, toon, stijl, register en taalgebruik. Ook behandelen we veel gemaakte grammaticale fouten die voorkomen bij mensen die het Engels niet als moedertaal hebben.

Aan het einde van de dag weet je waar je op moet letten en hoe je fouten kunt voorkomen.

Data: 23 augustus 2023
Tijd: 9.30 - 15.00 uur
Locatie: Online. Je ontmoet elkaar drie keer online tijdens een inspiratie-uur. Tussentijds ga je zelf aan de slag met gerichte oefeningen en tips.
Max. aantal deelnemers: 12
Certificaat: Na afloop krijg je een bewijs van deelname

Kosten: € 350,-

Cursusmateriaal inbegrepen en wordt digitaal verstrekt

Deze cursus verzorgen we in samenwerking met onze partner Radboud in'to Languages. De inschrijving voor deze cursus loopt via hun website.

Schrijf je hier in