Online Frans leren

Frans

Bienvenue!
Bekijk hier onze trainingen Frans.

Frans leren met begeleiding van een professionele docent? Dan ben je bij Wageningen in'to Languages aan het juiste adres. Wij verzorgen een uitgebreid aanbod cursussen Frans op diverse niveaus. Je leert geheel volgens je eigen wensen, het Frans dat past binnen jouw beroeps- of studiepraktijk. Wij werken altijd met gecertificeerde docenten en maken gebruik van moderne faciliteiten.

Groepscursussen Frans

Op dit moment kun je de volgende cursussen volgen:

Overige cursussen

In samenwerking met Radboud in'to Languages bieden wij ook cursussen aan op andere niveaus. Voor een overzicht van al onze cursussen kun je terecht bij Radboud in'to Languages.

Impressie groepscursussen

Frans op maat

Wil je graag een taal leren of een communicatievaardigheid onder de knie krijgen in je eigen tempo en omgeving, op de momenten die jou het beste uitkomen?

Met onze taal en communicatie maatwerktrainingen leer je op afstand én met persoonlijke begeleiding van een trainer. Door toepassing van online tools en de virtual classroom, krijg je het beste van twee werelden. Enerzijds de vrijheid om te leren waar het je het beste uitkomt, en anderzijds de luxe van een trainer die je motiveert en richtlijnen geeft op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Ik wil meer informatie over een online maatwerktraining

‘The teacher motivates the students constantly to learn and practice French through interactive lessons, videos and assignments. If you ever wanted to pick up a foreign language, this is the time!’

Jessica Bernard, MSc in Urban Environmental Management