Intensieve Taalprogramma's

Wil je als professional in korte tijd jouw taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren? Volg dan een van onze Intensieve Taalprogramma's. Met een intensief onderdompelingsprogramma, speciaal ontwikkeld voor hoogopgeleide professionals, kun je in korte tijd jouw communicatieve vaardigheden in de door jou gewenste taal aanzienlijk verbeteren.

Volledig op maat

Het programma stemmen we volledig af op jouw professionele ambities, vakgebied en persoonlijke wensen. Een Intensief Taalprogramma is meestal een aaneengesloten programma van vijf dagen, maar in overleg zijn ook andere opties mogelijk. Tijdens een uitgebreid intakegesprek brengen we jouw wensen en ambities in kaart.

Kosten

Voor een intensief programma van 5 dagen betaal je € 5.300,-.

Alternatief programma op maat

Vind je een programma van vijf aaneengesloten dagen te intensief of past dit niet in je agenda? We stellen graag een alternatief programma samen, waarmee je vergelijkbare resultaten boekt.

Invulling programma

Taalvaardigheid en (interculturele) communicatieve competenties staan altijd centraal. De verdere invulling is afhankelijk van jouw wensen en ambities en het aantal deelnemers. Individuele coachingssessies en zelfstudie wisselen elkaar af. Als er meerdere deelnemers zijn, vinden er ook groepsworkshops plaats.

Interesse?