Tarieven, levertijden en algemene voorwaarden

Al onze diensten zijn maatwerk en het uitgangspunt daarbij zijn jouw wensen. Op basis daarvan ontvang je van ons een zo scherp mogelijke, vrijblijvende offerte.

Tarieven vertalingen

Bij het bepalen van tarieven en levertijden van een vertaling is een aantal factoren van belang:

  • de talencombinatie(s)
  • de omvang van de tekst(en)
  • de gewenste levertijd

Voor een prijsopgave ontvangen we eerst altijd graag de tekst die je wilt laten vertalen, zodat we kunnen nagaan of de tekst passages bevat die vaker voorkomen of die wij al eens eerder voor je hebben vertaald. In dat geval is een korting mogelijk en wordt de levertijd ingekort. Ook als je grote volumes wilt laten vertalen of regelmatig vertaalwerk hebt, kunnen we aangepaste tarieven hanteren.

Bij alle tarieven geldt dat opdrachtgevers van binnen de WUR geen btw (21%) betalen.

Tarieven tolkendiensten en tekstredactie

Tolken, tekstredactie en aanverwante diensten worden altijd in overleg met de opdrachtgever afgestemd en zijn dus maatwerk. Daarbij hoort een offerte op maat. Neem daarvoor contact met ons op:

T: +31 (0)317 482 080 
E: vertaalservice@wur.nl

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten en dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij vooraf schriftelijk anders overeengekomen.

Langdurige samenwerking

Zoek je een vaste vertaalpartner of wil je langdurige begeleiding bij het schrijven van teksten? We gaan graag om de tafel en maken langetermijnafspraken met een gunstige tariefstelling of aantrekkelijke volumekortingen.

Dag- en nachtservice voor spoedvertalingen en ondertitelingsopdrachten

Wij zijn elke werkdag tot 22.00 uur bereikbaar per e-mail. Voor spoedberichten die in de nacht of het weekend vertaald moeten worden, kunnen we indien gewenst een speciale groepsapp aanmaken waarin je de opdracht kunt aankondigen en wij voor je aan de slag gaan. Zo helpen we elkaar en zorgen we dat iedereen in deze periode adequaat wordt voorzien van de meest actuele en cruciale informatie.