Tekstredactie

Voor de redactie van jouw teksten ben je bij ons aan het juiste adres. Je ontvangt van ons duidelijke en goed leesbare teksten. Je boodschap zo helder mogelijk over het voetlicht brengen, zodat je jouw doelgroep op de juiste manier aanspreekt, ongeacht de taal, daar gaat het om. Onze wetenschappelijk redacteuren en copywriters stellen graag samen met jou de perfecte tekst op. Of dat nu is from scratch of op basis van een bestaande tekst, met aanwijzingen van de opdrachtgever of op basis van een interview.

Redactie

Heb je zelf een tekst vertaald en wil je deze laten nakijken door een professionele redacteur? Of heb je een tekst opgesteld in een andere taal en wil je deze laten nalezen door een moedertaalspreker? Onze ervaren redacteuren zorgen ervoor dat je een heldere en doeltreffende tekst ontvangt. In elke gewenste taal. Dat gaat van een taalkundige controle tot een grondige wetenschappelijke eindredactie of een copywritingslag door een native speaker.

Tekstscreening

Je hebt hard gewerkt aan jouw tekst, maar weet je zeker dat deze zijn doel bereikt? Wij kijken graag naar de doeltreffendheid van jouw tekst. Zo zorgen we er samen met jou voor dat uw wervende tekst ook echt wervend is en jouw informatieve tekst ook echt heldere informatie bevat.

Wil je jouw academische schrijfvaardigheid verder ontwikkelen? Neem dan contact op met onze afdeling Maatwerk.

T: +31 317 48 85 78
E: tailor-made@wur.nl