Tolkdiensten

Bij het organiseren van een internationaal seminar of congres komt veel kijken. De spin-off van een dergelijk evenement kan veel voor jouw organisatie betekenen. Het is daarom van groot belang dat ook de buitenlandse gasten zich welkom voelen en actief, in hun eigen taal, kunnen deelnemen aan een discussie. Een tolk is dan een absolute vereiste. Ook bij de overdracht van je huis kan een tolk onmisbaar zijn. Wij zorgen voor professionele tolken die voor elke gelegenheid vertalen van en naar iedere taal. We zorgen daarbij desgewenst ook voor de nodige tolkenapparatuur.

Lees meer over onze tolkdiensten:

Simultaan tolken

Consecutief tolken

Gesprekstolken

Tolken Gebarentaal

Overige tolkdiensten

Heb je een situatie waarbij de inzet van een tolk of taalspecialist nuttig is, maar weet je niet goed wat de beste oplossing is? Neem dan contact op met onze Tolkenservice. Met onze ruime ervaring stellen wij de juiste vragen en komen wij zo voor vrijwel elke situatie met een passende oplossing.

Tolkenapparatuur

Voor consecutief en simultaantolken wordt vaak speciale apparatuur gebruikt, zoals tolkencabines of fluisterkoffers, microfoons en headsets. Je kunt deze apparatuur via de Tolkenservice van Wageningen in’to Languages huren.