Vertalingen

Bij onze afdeling Vertaling kun je terecht voor kwalitatief hoogstaande vertalingen van en naar alle talen, waarbij je profiteert van de jarenlange samenwerking tussen Wageningen in'to Languages en Wageningen University & Research. Onze vertalers hebben niet alleen een uitstekende talenkennis, maar ook een achtergrond binnen een of meerdere specifieke vakgebieden, zoals Agrofood & Life Sciences.

Vierogenmethodiek

Bij al onze vertalingen ben je verzekerd van de vierogenmethodiek: elke tekst wordt vertaald door een professionele vertaler die in zijn moedertaal vertaalt en daarna gecontroleerd door een ervaren proeflezer. Het resultaat is een taalkundig correcte tekst waarmee je de beoogde doelgroep in de eigen taal aanspreekt. Juist dat is de kracht van een goede vertaling!

Vakspecifieke vertalingen

Wij hebben ruime vertaalervaring op vrijwel elk vakgebied en met elke tekstsoort, maar met de expertise van Wageningen University & Research leveren wij op reguliere basis specialistische vertalingen op de volgende vakgebieden:

Overige teksten

Ook andere tekstsoorten kun je bij ons onderbrengen. Denk hierbij aan webteksten en (online) persberichten, brochures, flyers en reclameteksten, speeches, inauguraties, oraties en lezingen.

Beveiligde machinevertalingen

Naast een menselijke of reguliere vertaling, waarbij een professionele vertaler een tekst vertaalt en een ervaren revisor de tekst nakijkt, biedt Wageningen in’to Languages ook vertalingen aan die met behulp van de beveiligde vertaalmachine DeepL Pro worden vertaald. Lees meer over de voordelen en mogelijkheden van beveiligde machinevertalingen.

Meer informatie

Met het aanvraagformulier (zie rechts of onder voor mobiel) kun je jouw vertaalopdracht naar ons sturen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons team via:

T: +31 (0)317 482 080
E: vertaalservice@wur.nl