Docent Ontwikkelteam scheikunde

Met een team van scheikundedocenten gaan we aan de slag met het ontwikkelen van lesmateriaal dat direct bruikbaar is in de klas. Samenwerken in een DOT maakt dat je vakinhoudelijk kennis kunt delen en ook op de hoogte blijft van ontwikkelingen in het vakgebied.

De inschrijvingen voor 2022/2023 zijn geopend! Neem contact met ons op voor meer informatie en kom vrijblijvend naar de kennismakingsbijeenkomst op 19 september 2022.Na deze bijeenkomst kun je besluiten om je aan te melden voor de maandelijkse bijeenkomsten van de DOT scheikunde.

Inhoud

Het ontwikkelteam gaat aan de slag met het maken van lesmaterialen rondom de stikstofproblematiek. Het idee is om opdrachten met een actuele context te maken voor 1-2 lessen voor verschillende leerjaren. De lesmaterialen kunnen direct gebruikt worden op ieders school. Naast het schrijven van lesmaterialen is er tijdens de bijeenkomsten ook alle ruimte om lessituaties met elkaar te bespreken en te leren van elkaars ervaringen. Is je interesse gewekt? Wil je meer informatie? Heb je aanvullende ideeën? We horen graag van je.

Data bijeenkomsten

In het traject vinden negen bijeenkomsten van 4 uur plaats.Voorgestelde data voor leerjaar 2022-2023 zijn: 19/9, 3/10, 7/11, 12/12, 16/1, 13/2, 13/3, 17/4, 5/6.

Nascholingen

We stimuleren deelnemers aan de leergemeenschap ook deel te nemen aan tenminste 1 nascholing uit de Teacher Academy.

Kosten

De kosten van deelname aan de leergemeentschap zijn €700 of 14 vouchers per jaar. Geef je les op een school uit het Food Valley Scholennetwerk, dan kun je tegen inlevering van 14 vouchers deelnemen.

Meer informatie over de vouchers

Deelnemen aan een DOT

De inschrijvingen voor 2022/2023 zijn geopend! Neem contact met ons op voor meer informatie en kom vrijblijvend naar de kennismakingsbijeenkomst.

Wij vragen de schoolleider om een overeenkomst te ondertekenen waarin staat op hoeveel uren vrij te roosteren tijd je recht hebt voor de bijeenkomsten en het huiswerk.