Advanced Food Physics: Rheology and Fracture of Soft Solids

Goed om te weten
In het kort- Maandag 31 augustus 2026 tot donderdag 24 september 2026
- 4 weken (20 uur per week)
- € 1.230,00
Leer meer over deze cursus
Inleiding
Ben jij een professional in de voedingsindustrie en wil je je expertise en kennis over hoe de structuur van producten hun fysieke eigenschappen bepaalt, versterken? In deze online mastercursus bestuderen we de reologische eigenschappen van zachte vaste materialen en hoe deze gerelateerd zijn aan hun microstructuur. Deze online cursus volg je in deeltijd, waardoor je werk en studie goed kan combineren.
Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:
Interesse in Advanced Food Physics: Rheology and Fracture of Soft Solids?
Organisatieonderdeel
Wageningen Academy
Onderwijstype
Course
Datum
ma 31 augustus 2026 -
do 24 september 2026
do 24 september 2026
Prijs
€1230
Accreditatie
Microcredential
Formaat
Online
Direct starten
Nee
Voertaal
Engels
Studiebelasting
3