Ga naar de inhoud

Advanced Molecular Gastronomy: Physical and Chemical Aspects of Flavour Pairing

Goed om te weten

In het kort
  • Maandag 11 mei 2026 t/m donderdag 5 juni 2026
  • € 1.230,00

Leer meer over deze cursus

Inleiding
Ben je een professional in de voedingsindustrie en wil je leren hoe fysische en chemische aspecten de stabiliteit van producten beïnvloeden? In deze online mastercursus zullen we ons vooral richten op de productcategorieën wijn en chocolade en hoe hun fysische en chemische eigenschappen - zoet, hartig, samentrekkend - gerelateerd zijn aan zintuiglijke waarneming. We bespreken ook hoe je wijn kunt combineren met eten. Deze online cursus volg je in deeltijd, waardoor je werk en studie goed kan combineren.

Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:

Interesse in Advanced Molecular Gastronomy: Physical and Chemical Aspects of Flavour Pairing?

Organisatieonderdeel

Wageningen Academy

Onderwijstype

Course

Datum

ma 11 mei 2026 -
vr 5 juni 2026

Prijs

€1230

Accreditatie

Microcredential

Formaat

Online

Direct starten

Nee

Voertaal

Engels

Studiebelasting

3