Advanced Molecular Gastronomy: Physical and Chemical Aspects of Flavour Pairing

Goed om te weten
In het kort- Maandag 11 mei 2026 t/m donderdag 5 juni 2026
- € 1.230,00
Leer meer over deze cursus
Inleiding
Ben je een professional in de voedingsindustrie en wil je leren hoe fysische en chemische aspecten de stabiliteit van producten beïnvloeden? In deze online mastercursus zullen we ons vooral richten op de productcategorieën wijn en chocolade en hoe hun fysische en chemische eigenschappen - zoet, hartig, samentrekkend - gerelateerd zijn aan zintuiglijke waarneming. We bespreken ook hoe je wijn kunt combineren met eten. Deze online cursus volg je in deeltijd, waardoor je werk en studie goed kan combineren.
Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:
Interesse in Advanced Molecular Gastronomy: Physical and Chemical Aspects of Flavour Pairing?
Organisatieonderdeel
Wageningen Academy
Onderwijstype
Course
Datum
ma 11 mei 2026 -
vr 5 juni 2026
vr 5 juni 2026
Prijs
€1230
Accreditatie
Microcredential
Formaat
Online
Direct starten
Nee
Voertaal
Engels
Studiebelasting
3