Ga naar de inhoud

Enzymology for Food and Biorefinery: Carbohydrases and Kinetics

Goed om te weten

In het kort
  • Maandag 28 september 2026 tot donderdag 22 oktober 2026
  • € 1.230,00

Leer meer over deze cursus

Inleiding
Ben je een professional in de voedingsindustrie en wil je je expertise en kennis over enzymatische processen voor voedselproductie of bioraffinage verdiepen? In deze online mastercursus gaan we carbohydrasen en de kinetiek van deze enzymen bestuderen. Deze online cursus volg je in deeltijd, waardoor je werk en studie goed kan combineren.

Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:

Interesse in Enzymology for Food and Biorefinery: Carbohydrases and Kinetics?

Organisatieonderdeel

Wageningen Academy

Onderwijstype

Course

Interessegebied

Voedsel, gezondheid en voeding

Datum

ma 28 september 2026 -
do 22 oktober 2026

Prijs

€1230

Formaat

Online

Direct starten

Nee

Voertaal

Engels

Studiebelasting

3