Enzymology for Food and Biorefinery: Proteases, Lipases and Bioreactors

Goed om te weten
In het kort- Maandag 5 januari 2026 tot donderdag 19 februari 2026
- 4 weken (20 uur per week)
- € 1.230,00
Leer meer over deze cursus
Inleiding
Ben je een professional in de voedingsindustrie en wil je je expertise en kennis over enzymatische processen voor voedselproductie of bioraffinage verdiepen?
In deze online mastercursus zullen we proteasen, lipasen en bioreactoren bestuderen. Deze online cursus volg je in deeltijd, waardoor je werk en studie goed kan combineren.
Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:
Interesse in Enzymology for Food and Biorefinery: Proteases, Lipases and Bioreactors?
Organisatieonderdeel
Wageningen Academy
Onderwijstype
Course
Interessegebied
Voedsel, gezondheid en voeding
Datum
ma 5 januari 2026 -
do 19 februari 2026
do 19 februari 2026
Prijs
€1230
Formaat
Online
Direct starten
Nee
Voertaal
Engels
Studiebelasting
3