Ga naar de inhoud

Food Ingredient Functionality

Goed om te weten

In het kort
  • Online Master Course
  • Maandag 5 januari 2026 t/m vrijdag 20 februari 2026
  • 4 weken (20 uur per week)
  • € 1.230,00

Leer meer over deze cursus

Inleiding
Ben jij een professional in de voedingsindustrie en wil je je expertise en kennis verdiepen over de werking van voedselingrediënten en hoe deze verbeterd kunnen worden voor efficiënt gebruik in voedselsystemen? In deze online mastercursus worden de relaties tussen de structuur van voedingsingrediënten en hun techno-functionele en bio-functionele eigenschappen bestudeerd. Deze online cursus volg je in deeltijd, waardoor je werk en studie goed kan combineren.

Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:

Interesse in Food Ingredient Functionality?

Organisatieonderdeel

Wageningen Academy

Onderwijstype

Course

Interessegebied

Voedsel, gezondheid en voeding

Datum

ma 5 januari 2026 -
vr 20 februari 2026

Prijs

€1230

Formaat

Online

Direct starten

Nee

Voertaal

Engels

Studiebelasting

3