Ga naar de inhoud

Food Toxicology: Toxicity and Risk Assessment of Avoidable Chemicals in Food

Goed om te weten

In het kort
  • Maandag 9 maart 2026 tot donderdag 2 april 2026
  • 4 weken (20 uur per week)
  • € 1.230,00

Leer meer over deze cursus

Inleiding
Ben jij een professional in de voedingsindustrie en wil je je expertise en kennis over voedseltoxicologie verdiepen? In deze online mastercursus bestudeer je de toxiciteit van vermijdbare chemicaliën in voedsel en over risicobeoordelingen. Deze online cursus volg je in deeltijd, waardoor je werk en studie goed kan combineren.

Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:

Interesse in Food Toxicology: Toxicity and Risk Assessment of avoidable Chemicals in Food?

Organisatieonderdeel

Continuing Education

Onderwijstype

Course

Datum

ma 9 maart 2026 -
do 2 april 2026

Prijs

€1230

Accreditatie

Microcredential

Formaat

Online

Direct starten

Nee

Voertaal

Engels

Studiebelasting

3