Ga naar de inhoud

Fresh Food Quality: Hands-on Experiments with Postharvest Technology

Goed om te weten

In het kort
  • Dinsdag 17 juni 2025 t/m vrijdag 20 juni 2025
  • 20-30 deelnemers
  • € 2.450,00

Leer meer over deze cursus

Inleiding
Ben je geïnteresseerd om meer te leren over technologische ontwikkelingen op het gebied van opslag, verpakking en verwerking van verse tuinbouwproducten? Wil je alles weten over de kwaliteit en het kwaliteitsverloop van groenten en fruit? De biologische processen die op bederf en rijping van invloed zijn? Zoek dan niet verder want dan is onze cursus Fresh Food Quality geschikt voor jou. Deze cursus geeft je up-to-date kennis en leert je welke maatregelen je kan nemen zodat verse producten in de productie en logistieke keten hun kwaliteit optimaal behouden; van tuinder tot aan consument.

Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:

Interesse in Fresh Food Quality: Hands-on Experiments with Postharvest Technology?

Organisatieonderdeel

Wageningen Academy

Onderwijstype

Course

Datum

di 17 juni 2025 -
vr 20 juni 2025

Prijs

€2450

Formaat

On-Campus

Direct starten

Nee

Voertaal

Engels

Minimum aantal cursisten

20

Maximaal aantal cursisten

30