Fresh Food Quality: Hands-on Experiments with Postharvest Technology

Goed om te weten
In het kort- Dinsdag 17 juni 2025 t/m vrijdag 20 juni 2025
- 20-30 deelnemers
- € 2.450,00
Leer meer over deze cursus
Inleiding
Ben je geïnteresseerd om meer te leren over technologische ontwikkelingen op het gebied van opslag, verpakking en verwerking van verse tuinbouwproducten? Wil je alles weten over de kwaliteit en het kwaliteitsverloop van groenten en fruit? De biologische processen die op bederf en rijping van invloed zijn? Zoek dan niet verder want dan is onze cursus Fresh Food Quality geschikt voor jou. Deze cursus geeft je up-to-date kennis en leert je welke maatregelen je kan nemen zodat verse producten in de productie en logistieke keten hun kwaliteit optimaal behouden; van tuinder tot aan consument.
Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:
Interesse in Fresh Food Quality: Hands-on Experiments with Postharvest Technology?
Organisatieonderdeel
Wageningen Academy
Onderwijstype
Course
Datum
di 17 juni 2025 -
vr 20 juni 2025
vr 20 juni 2025
Prijs
€2450
Formaat
On-Campus
Direct starten
Nee
Voertaal
Engels
Minimum aantal cursisten
20
Maximaal aantal cursisten
30