Ga naar de inhoud

Meat Analogues Technology and Science

Tuning texture and serum release in meat analogues

Goed om te weten

In het kort
  • Maandag 8 december 2025
  • 1 dag
  • 25-50 deelnemers
  • € 695,00

Leer meer over deze cursus

Inleiding
Om de duurzaamheidsuitdagingen van onze planeet aan te pakken, is het belangrijk om consumenten te helpen minder vlees en vleesproducten te consumeren. Een succesvolle aanpak hiervoor is het creëren van vleesvervangers, die ons bord kunnen verrijken. Het is echter een complexe taak om producten te ontwikkelen die alle eigenschappen van vlees kunnen nabootsen, zoals textuur, smaak en uiterlijk. Deze cursus biedt inzicht in de wetenschap achter het ontwikkelen van aantrekkelijke vleesvervangers. Met deze kennis kun je efficiënt en effectief nieuwe producten creëren met eigenschappen vergelijkbaar met vlees.

Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:

Interesse in Meat Analogues Technology and Science?

Organisatieonderdeel

Wageningen Academy

Onderwijstype

Course

Interessegebied

Voedsel, gezondheid en voeding

Datum

ma 8 december 2025

Prijs

€695

Accreditatie

Certificate

Formaat

On-Campus

Direct starten

Nee

Voertaal

Engels

Minimum aantal cursisten

25

Maximaal aantal cursisten

50