Sustainable Food and Bioprocessing: Exergy Analysis

Goed om te weten
In het kort- Maandag 11 mei 2026 t/m donderdag 4 juni 2026
- € 1.230,00
Leer meer over deze cursus
Inleiding
Ben jij een professional in de voedingsindustrie en wil je je kennis over het milieuvriendelijk en efficiënt produceren van hoogwaardige producten uit onze natuurlijke (agrarische)bronnen verdiepen? In deze online mastercursus richten we ons op de evaluatie van bestaande en nieuwe technologieën voor grondstof-, water- en energieverbruik en duurzaam processysteemontwerp. Je bestudeert de invloed van verschillende keuzes in productiemethoden.
Deze online cursus volg je in deeltijd, waardoor je werk en studie goed kan combineren.
Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:
interesse in Sustainable Food and Bioprocessing: Exergy Analysis?
Organisatieonderdeel
Wageningen Academy
Onderwijstype
Course
Interessegebied
Voedselsystemen en duurzame bedrijfsvoering
Datum
ma 11 mei 2026 -
do 4 juni 2026
do 4 juni 2026
Prijs
€1230
Accreditatie
Microcredential
Formaat
Online
Direct starten
Nee
Voertaal
Engels
Studiebelasting
3