Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • skip_links_breadcrumb_label
  • Vacatures
  • Contact
  • Inloggen
  • Bibliotheek
nl|Nederlands
NL
  • en|English
  • EN
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
label_mobile_menu
  • Onderwijs &
    Opleidingen
    • Laden
  • Onderzoek &
    Resultaten
    • Laden
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
    • Laden
  • Over WUR
    • Laden
  • Nieuws
    • Laden
  • Vacatures
    • Laden
  • Contact
    • Laden
  • Home
  • Food Process Engineering - Atze Jan van der Goot
  • Contactpersoon voor...
Terug naar profiel

Contactpersoon voor... - prof.dr.ir. AJ (Atze Jan) van der Goot

Nieuws

  • Biefstuk van plantaardige eiwitten
    21 oktober 2015 | Een vleesvervanger, op basis van peulvruchten, die niet onderdoet voor een biefstuk. Dat is de veelbelovende toekomst en tussentijdse resultaat van...
  • prof.dr.ir. AJ (Atze Jan) van der Goot
    prof.dr.ir. AJ (Atze Jan) van der Goot Persoonlijk hoogleraar
    Contact

Persoonlijke informatie

Beschikbaarheid
  • ma Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • di Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • wo Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • do Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
  • vr Ochtend Beschikbaar Middag Beschikbaar
Beschikbaar afwezig
Onderdeel Food Process Engineering
Adres Bornse Weilanden 9
6708WG WAGENINGEN
Postadres Postbus/POBox 17
6700AA WAGENINGEN
Telefoon +31317487012
Secretariaat +31317480698
Gebouw/kamer AXIS X(118)/X1117
Bodenummer 280
Expertises Levensmiddelen- en bioproceskunde, Voedingswetenschappen, Voedseltechniek, Proceskunde
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life
  • Bibliotheek
  • Vacatures
  • Contact
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring