ir. MJ (Martine) van der Mast

ir. MJ (Martine) van der Mast

Programma Directeur Institute 4 Preventive Health (EWUU Alliantie)

Gepassioneerde pleitbezorger voor preventieve

Als Programmadirecteur bij het Instituut voor Preventieve Gezondheid binnen de samenwerkingsalliantie van TU/e, WUR, UU en UMCU, leid ik initiatieven gericht op het bevorderen van strategieën voor preventieve gezondheid. Mijn rol omvat het bevorderen van partnerschappen en het aansturen van impactvolle projecten die disciplinaire grenzen overstijgen om preventieve gezondheidsoplossingen te pionieren en de kloof tussen academische kennis en praktische toepassing te overbruggen.

Expertisegebieden:

  • Uitgebreide strategieën voor preventieve gezondheid
  • Ziektepreventie en gezondheidsbevordering
  • Sociale determinanten van gezondheid
  • Samenwerking en partnerschapsopbouw

Kernkwaliteiten:

Anderen omschrijven mij als een motivator, resultaatgericht, integer, verantwoordelijk en gepassioneerd toegewijd aan het bevorderen van gezondheid en welzijn.

Internationale

Met meer dan 20 jaar internationale ervaring aan de zakelijke kant van de gezondheidszorg en een diepgaand begrip van klantbehoeften, breng ik een unieke combinatie van wetenschappelijke achtergrond in voeding en praktisch zakelijk inzicht met me mee. Deze combinatie stelt me in staat wetenschappelijke inzichten te integreren met de behoeften en wensen van belanghebbenden in het gezondheidsdomein. Mijn doel is om hen te helpen uitblinken in hun dagelijkse werk, en zo een holistische benadering van gezondheid en welzijn te bevorderen.

Gepassioneerd over het uitwisselen van ideeën en samenwerken aan projecten die positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Laten we connecten om mogelijkheden te verkennen om samen een betekenisvolle impact te maken.

Meer over mijn achtergrond https://www.linkedin.com/in/martinevandermast/