Terug naar profiel Contactpersoon voor... - SB (Sanne) Stroosnijder MSc Nieuws Voedselverspillingsgedrag veranderen met informatie over houdbaarheid op verpakkingen 15 september 2023 | Het verkeerd begrijpen van de datumaanduidingen ‘te gebruiken tot’ (TGT) en ‘ten minste houdbaar tot’ (THT) is... Gerichte gedragsinterventies om consument te helpen duurzaam om te gaan met water en voedsel 15 september 2023 | Een groeiende wereldbevolking, overschrijding van de planetaire grenzen en klimaatverandering stellen ons voor grote uitdagingen. Om innovatie,... ‘We kunnen allemaal bijdragen aan een verspillingsvrije campus’ 14 september 2023 | Van 11 tot en met 17 september vindt de jaarlijkse Verspillingsvrije Week plaats. Ook op de Wageningen Campus wordt er extra aandacht besteed aan het... Startende studenten leren verspillingsvrij koken tijdens introductiedagen 17 augustus 2023 | Studenten die meedoen met de Algemene Introductiedagen (AID) kunnen maandag 21 augustus een workshop volgen over verspillingsvrij koken. De workshop... Voedselverspilling verminderen is niet langer vrijblijvend 20 april 2023 | Nederland ligt niet op koers als het gaat om het halveren van voedselverspilling voor 2030. Er is een versnelling nodig, waarvan ook het bedrijfsleven... 123Volgende