Product of dienst

Basic Dutch 2 (online cursus)

Ben jij een promovendus of internationale werknemer bij Wageningen University & Research? Ben je een expat? Lijkt het je leuk om Nederlands te leren om een gesprek te kunnen voeren met je collega's, leidinggevende, vrienden of buren? En wat dacht je van het lezen van labels in de supermarkt, vragen waar je iets kunt vinden of een gesprek met je buren? Wil je daarnaast ook iets leren over wat nu precies typisch Nederlands is, zowel binnen als buiten de muren van de universiteit? Ken je al een beetje Nederlands of heb je de cursus Basic Dutch 1 al gedaan? In dat geval is onze cursus Basic Dutch 2 perfect voor je.

Deze cursus wordt volledig online gegeven met behulp van de Virtual Classroom in Brightspace.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor alle internationale werknemers en promovendi van Wageningen University & Research. Externe deelnemers zijn ook welkom.

Cursusniveau

Basic Dutch 2: van A1- tot A1 (CEFR)

Inhoud

Je hebt een klein beetje kennis van het Nederlands nodig om te starten. Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen en situaties aan bod: vragen naar aankomst- en vertrektijden, een reis boeken, een reservering maken, winkelen, spreken over gebeurtenissen in het verleden en  voorbeelden van typisch Nederlandse cultuur.

• Aantal lessen: 14 (1 les per week)
  • Zelfstudie 1 tot 1,5 uur per week
  • Voertaal tijdens de les: Nederlands
  • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 15

Data & tijden

Startdatum Einddatum Dag Tijd
3 maart 9 juni woensdag 16.00-17.30

Locatie

Cursusmateriaal

De Opmaat, ISBN: 978-908-5067238.

Bij deelname aan deze cursus ontvang je tijdig meer informatie over de aanschaf van het cursusmateriaal.

Certificaat

Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat van Wageningen in’to Languages, mits je minimaal 80% van de lessen aanwezig bent geweest. Wil je verder werken aan je taalvaardigheid? Je kunt doorstromen naar het volgende niveau. Twijfel je of je het juiste niveau hebt om door te stromen naar Intermediate Dutch 1? Doe dan hier de niveauchecker.

• Je kunt bij ons alleen betalen met pin of creditcard.