Product

Algemene taalvaardigheidscursussen Engels (voorbereiding Cambridge Exams)

Een Cambridge Certificate is een wereldwijd erkend diploma Engels.

Wij bieden de volgende algemene taalvaardigheidscursussen Engels aan:

Engels voor halfgevorderden (B1) - Cambridge Preliminary

Beheers je het Engels op A2-niveau, dan kun je een eenvoudig gesprek voeren over alledaagse zaken en simpele Engelse teksten over bekende onderwerpen begrijpen. Wil je graag je Engelse woordenschat en grammatica uitbreiden, zodat je meer details meekrijgt uit gesprekken en teksten en zelf eenvoudige teksten kunt schrijven?

Engels voor gevorderden (B2) - Cambridge First

Heb je al een stevige basis en beheers je het Engels op B1-niveau, maar wil je graag een complexer gesprek kunnen voeren of een gedetailleerde Engelse tekst kunnen schrijven?

Engels voor vergevorderden (C1) - Cambridge Advanced

Ben je al een gevorderde leerder en beheers je het Engels op B2-niveau, dan kun je vloeiend een complex gesprek voeren en een gedetailleerde tekst schrijven. Wil je je woordenschat aanzienlijk vergroten en met meer subtiliteit kunnen communiceren in academische en professionele situaties?

Zakelijk Engels (C1) - Cambridge Business Higher

Ben je al een gevorderde leerder en beheers je het Engels op B2-niveau, dan kun je vloeiend een complex gesprek voeren en een gedetailleerde tekst schrijven. Wil je graag professioneel en succesvol zaken doen in het Engels of met meer gemak werken in een internationale organisatie? Wil je met meer zelfvertrouwen en souplesse communiceren met internationale zakenpartners of organisaties?

Engels op native speaker niveau (C2) - Cambridge Proficiency

Ben je al een vergevorderde leerder, beheers je het Engels op C1 niveau en wil je  je taalvaardigheid nog verder ontwikkelen tot native speaker niveau?

Bovenstaande cursussen verzorgen we in samenwerking met onze partner Radboud in'to Languages.
Meer informatie en registratie loopt via de website van Radboud in'to Languages.

Doelgroep

De cursussen zijn geschikt voor iedereen die de Engelse taal beheerst op minimaal een B1 niveau (CEFR) en zowel schriftelijke als mondelinge vaardigheden op professioneel niveau moet inzetten. Ook helpen de de cursussen de Engelse taalvaardigheid te vergroten van studenten en docenten die Engelstalige studieprogramma's of tweetalig onderwijs volgen.

Interesse? Bekijk de informatie op de website van onze partner Radboud in'to Languages.