Ga naar de inhoud

Enzymology for Food and Biorefinery: Proteases, Lipases and Bioreactors

Goed om te weten

In het kort
  • Online & Self Paced
  • Ma. 5 jan. 2026 tot do. 19 feb. 2026
  • 7 weken (80 studie-uren)
  • € 1.230,00

Leer meer over deze cursus

Inleiding
Ben je een professional in de voedingsindustrie en wil je je expertise en kennis over enzymatische processen voor voedselproductie of bioraffinage verdiepen? In deze online mastercursus zullen we proteasen, lipasen en bioreactoren bestuderen. Deze online cursus volg je in deeltijd, waardoor je werk en studie goed kan combineren.

Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:

Interesse in Enzymology for Food and Biorefinery: Proteases, Lipases and Bioreactors?

Organisatieonderdeel

Wageningen Academy

Onderwijstype

Course

Interessegebied

Voedsel, gezondheid en voeding

Datum

ma 4 januari 2027 -
do 18 februari 2027

Prijs

€1230

Formaat

Online

Direct starten

Nee

Voertaal

Engels

Studiebelasting

3