Ga naar de inhoud

Food Structuring: Structuring by Deformation, Properties of Interfacial Systems

Goed om te weten

Over deze cursus
  • Online & Self Paced
  • Ma. 28 sept. 2026 t/m vrijdag 23 okt. 2026
  • 4 weken (20 uur per week)
  • Engelstalig
  • € 1.230,00

Leer meer over deze cursus

Inleiding

Ben jij een professional in de voedingsindustrie en wil je je expertise en kennis verdiepen over vervormingsprocessen voor gestructureerde voedingsproducten? In deze online mastercursus worden de relaties tussen emulsificatie- of extrusieprocessen en de stabiliteit van gestructureerde meerfasige voedselsystemen besproken. Deze online cursus volg je in deeltijd, waardoor je werk en studie goed kan combineren.

Deze cursus is in het Engels. Voor alle informatie:

Interesse in Food Structuring: Structuring by Deformation, Properties of Interfacial Systems?

Organisatieonderdeel

Wageningen Academy

Onderwijstype

Course

Interessegebied

Voedsel, gezondheid en voeding

Datum

ma 28 september 2026 -
vr 23 oktober 2026

Accreditatie

Microcredential

Formaat

Online

Direct starten

Nee

Voertaal

Engels

Studiebelasting

3