meeloopdag

Meeloopdag Biotechnologie

Interesse in de bacheloropleiding Biotechnologie? Kom een dagje samen met andere scholieren meelopen en ervaar hoe het is om te studeren in Wageningen.

Organisator Wageningen University
Datum

do 23 september 2021

Wat ga je doen?

Leuk dat je interesse hebt in de Bachelor Biotechnologie op Wageningen University & Research.

Gezien de coronamaatregelen is het helaas nog niet mogelijk jullie op de universiteit zelf te verwelkomen. Wel hebben we ons uiterste best gedaan om een online programma te organiseren waarop jullie een goed beeld kunnen krijgen van de opleiding.

Op deze dag zullen jullie onder andere een gastcollege krijgen van een biotechnologisch vak en zal er een presentatie worden gegeven over de opzet van de opleiding en het leven in Wageningen. Daarnaast zal er ook een virtuele tour door het campusgebouw worden gegeven en is er te allen tijde de mogelijkheid om vragen te stellen aan ouderejaars over hun ervaringen met de opleiding.

Lijkt het je leuk om dit mee te maken? Dan kan je je inschrijven op deze pagina. De dag zal plaatsvinden binnen Microsoft Teams en begint om 10:00. Rond 14:00 zal de dag ongeveer zijn afgelopen. Vooraf aan de dag krijgen jullie een uitnodiging voor Microsoft Teams.

Omdat wij van tevoren materiaal willen toesturen vragen we je om tijdig aan te melden. Mocht je verder nog vragen hebben kun je een mail sturen naar meeloopdag@codon.nl

Wanneer zijn de meeloopdagen?

  • 23 september 2021
  • 11 november 2021
  • 13 januari 2022
  • 3 maart 2022
  • 14 april 2022
  • 2 juni 2022

1op1 meelopen

Wil je liever individueel een dagje meelopen met een student? Dat kan! Meld je dan aan voor een 1op1 meeloopdag.


Terug naar de bachelor Biotechnologie