meeloopdag

Meeloopdag Economie en Beleid

Heb je interesse in de Bachelor Economie en Beleid en ben je benieuwd hoe studenten deze opleiding ervaren? Of misschien zijn er meerdere opleidingen die je interessant vindt en twijfel je nog over welke studie je gaat kiezen? Doe dan mee met de online meeloopdag.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

wo 29 september 2021 16:00 tot 17:30

Wat ga je doen?

Kom naar de online Meet & Greet van de Bachelor Economie en Beleid (BEB)!

Heb je interesse in de Bachelor Economie en Beleid (BEB) en ben je benieuwd hoe studenten deze opleiding ervaren? Of misschien zijn er meerdere opleidingen die je interessant vindt en twijfel je nog over welke studie je gaat kiezen? Kom dan naar de online Meet & Greet van de Bachelor Economie en Beleid!

Tijdens deze kleinschalige Meet & Greet spreken we af in een ‘virtueel klaslokaal’ en zijn er studenten uit verschillende jaarlagen aanwezig om alle vragen die je nog hebt te beantwoorden! De studieadviseur vertelt kort wat over de opleiding, de studenten nemen je mee in het Wageningse studentenleven, en je kunt online colleges en knowledge clips te bekijken. Met andere woorden, een laagdrempelige manier om mogelijke twijfels te bespreken en een leuke manier om sfeer te proeven zonder dat je de deur uit hoeft!

Meld je dus snel aan! Mocht je van te voren vragen, onderwerpen, of thema’s hebben waar je graag meer over zou willen weten op deze dag (bijv. op kamers gaan, het verenigingsleven, of specifieke vragen over de studie), stuur ze dan naar BEB@wur.nl. Wij gaan deze vragen dan voor je beantwoorden tijdens de meet and greet. Maar ook zonder vragen ben je uiteraard meer dan welkom!

Na aanmelding ontvang je van ons een link zodat je op de genoemde datum aan kunt schuiven in ons virtuele klaslokaal.

Graag tot dan!


De studenten van de Bachelor Economie en Beleid (BEB)

Wanneer zijn de meeloopdagen?

  • 29 september 2021 van 16:00 tot 17:30 uur

1op1 meelopen

Wil je liever individueel een dagje meelopen met een student? Dat kan! Meld je dan aan voor een 1op1 meeloopdag.

Terug naar de Bachelor Economie en Beleid