meeloopdag

Meet & Greet Economie en Beleid

Heb je interesse in de Bachelor Economie en Beleid en ben je benieuwd hoe studenten deze opleiding ervaren? Of misschien zijn er meerdere opleidingen die je interessant vindt en twijfel je nog over welke studie je gaat kiezen? Doe dan mee met de online meeloopdag.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

di 8 december 2020 16:30 tot 18:00

Wat ga je doen?

Kom naar de online Meet & Greet van de Bachelor Economie en Beleid (BEB) op dinsdag 8 december van 16:30 tot 18:00 uur!

Heb je interesse in de Bachelor Economie en Beleid (BEB) en ben je benieuwd hoe studenten deze opleiding ervaren? Of misschien zijn er meerdere opleidingen die je interessant vindt en twijfel je nog over welke studie je gaat kiezen? Kom dan naar de online Meet & Greet van de Bachelor Economie en Beleid!

Tijdens deze kleinschalige Meet & Greet spreken we af in een ‘virtueel klaslokaal’ en zijn er studenten uit verschillende jaarlagen aanwezig om alle vragen die je nog hebt te beantwoorden! De studieadviseur vertelt kort wat over de opleiding, de studenten nemen je mee in het Wageningse studentenleven, en je kunt online colleges en knowledge clips te bekijken. Met andere woorden, een laagdrempelige manier om mogelijke twijfels te bespreken en een leuke manier om sfeer te proeven zonder dat je de deur uit hoeft!

Graag tot dan!
De studenten van de Bachelor Economie en Beleid (BEB)

Wanneer zijn de meeloopdagen?

  • Dinsdag 8 december 2020 - 16.30 - 18.00 uur

1op1 meelopen

Wil je liever individueel een dagje meelopen met een student? Dat kan! Meld je dan aan voor een 1op1 meeloopdag.

Terug naar de Bachelor Economie en Beleid