Product

Prime Diagnostics

Prime Diagnostics produceert reagentia en systemen voor detectie en identificatie van plantenpathogenen. Prime Diagnostics levert hoogwaardige diagnostische reagentia en services die voldoen aan de specifieke eisen van inspectiediensten, onderzoeksorganisaties en bedrijven die zich bezighouden met plantenveredeling en gewasbescherming. Onze kennis is geworteld in het onderzoek van het plantonderzoek van Wageningen University & Research.

Onderzoek en wensen van de markt

Prime Diagnostics ontwikkelt in nauwe samenwerking met partners uit de agrarische sector en gerenommeerde onderzoeksgroepen producten op basis van de behoeften van markt en klanten. Prime Diagnostics heeft eigen moderne laboratoria voor de ontwikkeling en productie van antilichamen. Alle reagentia worden onder strenge kwaliteitscontrole geproduceerd. De producten van Prime Diagnostics zijn gebaseerd op expertise op het gebied van serologie, validatie en plantenpathologie. Op die manier overbrugt Prime Diagnostics de kloof tussen innovatief onderzoek en actuele wensen van de markt.

Producten Prime Diagnostics breed verkrijgbaar

Prime Diagnostics richt zich op het leveren van plantendiagnostica en sterke technische ondersteuning, tegen aantrekkelijke kosten. Producten zijn wereldwijd beschikbaar, door directe verkoop en een uitgebreid distributienetwerk. Hierdoor zijn we een betrouwbare partner van leidende laboratoria en zaadbedrijven in de land- en tuinbouwsector.

Bestellen via webshop

U kunt onze reagentia bestellen via onze webshop. In de webshop vindt u al onze producten, kunt u uw eigen selectie maken en snel en gemakkelijk uw bestelling plaatsen. Voor meer informatie of eventuele assistentie kunt u contact opnemen via primediagnostics@wur.nl.

Antisera op maat

Antisera en conjugaten met fluorescentie of enzymatische labels die niet in de catalogus staan, kunnen op aanvraag worden geproduceerd. Neem daarvoor contact met ons op.

Leveringsvoorwaarden

  • Alleen door Wageningen University & Research geaccepteerde orders worden in behandeling genomen.
  • De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen een week na ontvangst van de order verzonden. Om zeker te zijn van tijdige levering moeten orders bij voorkeur 8 weken voor de gewenste leveringsdatum worden geplaatst.
  • Alle producten worden geleverd onder de voorwaarde dat ze alleen door de klant worden gebruikt. Ze mogen niet worden verkocht of overhandigd aan derden.
  • De meeste geconjugeerde antilichamen worden gestabiliseerd met bovine serum albumine (BSA). Onder Europese wetgeving (EU DIR 1774/2002 en 668/2004) is het gebruik van BSA niet toegestaan op het gebied van humane of veterinaire geneeskunde, landbouw, voedsel of cosmetica. Daarom moeten we van de klant de bevestiging hebben dat het bestelde product dat BSA bevat uitsluitend gebruikt zal worden voor onderzoek- en analytische doeleinden. Een formulier voor de vereiste verklaring sturen we op aanvraag toe.
  • De ontvanger zal het materiaal alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruiken onder passende inperkingscondities. Wageningen University & Research is in geen enkel geval aansprakelijk voor enig gebruik door de ontvanger van het materiaal of enig verlies, claim, schade of aansprakelijkheid van welke aard dan ook, die kan voortvloeien uit of in verband met deze overeenkomst over gebruik, behandeling of opslag van het materiaal. Wageningen University & Research zal door de ontvangende organisatie gevrijwaard worden van enige claim in dezen.
  • Vergunningen of douaneformaliteiten die noodzakelijk zijn voor de invoer van de bestelde goederen zijn niet de verantwoordelijkheid van Wageningen University & Research. Het is de verantwoordelijkheid van de klant dit te regelen voor het plaatsen van een order. Alle noodzakelijke vergunningen moeten in het bezit van Wageningen University & Research zijn voordat een order kan worden verzonden en Wageningen University & Research kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade die zou kunnen ontstaan door invoerproblemen.
  • Wageningen University & Research accepteert geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die het gevolg zou kunnen zijn van het gebruik van de geleverde producten. De ontvanger stelt Wageningen University & Research niet aansprakelijk voor de geleverde goederen noch voor enige schade die het gevolg kan zijn van de levering. Wageningen University & Research zal door de klant worden gevrijwaard van enige eis in dezen.