Periodieke schenking

Wanneer u met regelmaat wilt doneren aan het University Fund Wageningen, kunt dat doen met een doorlopende machtiging of een meerjarige schenking. Zo draagt u structureel bij aan activiteiten die een verschil maken voor studenten, onderzoekers en ondernemers van Wageningen University & Research.

Doorlopende machtiging - Steun talentontwikkeling als Vriend van University Fund Wageningen

Wilt u de talentontwikkeling van studenten en jonge onderzoekers van Wageningen University & Research steunen? Geef een jaarlijkse machtiging af van minimaal 75 euro en word Vriend van University Fund Wageningen! Vrienden steunen diverse activiteiten die studenten en jonge onderzoekers helpen zich verder te ontwikkelen en een vliegende start of sprong kunnen maken in hun carrière.

Doorlopende machtiging - overige doelen

Wilt u een ander doel steunen, zoals het Anne van den Ban Fonds? Met een machtiging steunt u het fonds met een jaarlijkse bijdrage van minimaal 75 euro. Word vaste donateur en download het machtigingsformulier. Stuur dit ingevuld en ondertekend retour in een gesloten envelop. Een postzegel is niet nodig. 

Meerjarige schenking

Betaalt u in Nederland inkomstenbelasting? En wilt u jaarlijks een vast bedrag geven? Door uw gift vast te leggen in een meerjarige schenkingsovereenkomst, heeft u maximaal belastingvoordeel. Bij deze manier van geven is het giftbedrag volledig aftrekbaar voor de Nederlandse belasting zonder de drempels die normaliter gelden. Op deze manier geeft u niet alleen geld, u bespaart ook geld. De tussenkomst van een notaris is niet langer noodzakelijk.

Voorwaarden voor het opstellen van een meerjarige schenkingsovereenkomst:

  • jaarlijks hetzelfde bedrag schenken aan een vooraf vastgesteld doel;
  • de minimumperiode is 5 jaar;
  • het minimum jaarbedrag is € 120,-

Wilt u het University Fund Wageningen steunen met een meerjarige schenking? Stuurt u dan een email naar ufw@wur.nl. Wij sturen u dan verdere informatie toe.