Over Impulse

Impulse is een inspirerende en bruisende ontmoetingsplek voor wetenschappers, beleidsmakers, ondernemers, studenten en burgers.

Inspirerende en bruisende ontmoetingsplek

Er zijn iedere week verschillende activiteiten. Deze variëren van debatten tot sportactiviteiten, van kunstprojecten tot lezingen.

Daarnaast kan iedereen er zalen huren voor vergaderingen of andere bijeenkomsten. Impulse is ook een prima plek om een zakelijke relatie te ontvangen of gewoon even een kop koffie te drinken met collega’s. Kortom: ontmoeten staat centraal.

Laat de creatieve sappen stromen

De beste ideeën ontstaan als mensen elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten en stimuleren. Dit prikkelt hun creativiteit. Impulse faciliteert zeer uiteenlopende evenementen om dat creatieve proces op gang te helpen. Loop eens binnen en laat u inspireren. De aanwezige floormanagers beantwoorden graag uw vragen, en denken met u mee over uw bijeenkomst.

Voor ieder wat wils

Impulse, geopend september 2012, is een initiatief van Wageningen UR, maar biedt niet alleen een podium aan wetenschappers, docenten en studenten. Beleidsmakers, ondernemers en gewoonweg geïnteresseerde burgers zijn ook van harte welkom om programmaonderdelen te bezoeken of zelf evenementen te initiëren. Door mensen met kennis uit verschillende disciplines bij elkaar te brengen, ontstaan vaak weer nieuwe ideeën. De verbinding van kennis en bedrijvigheid leidt tot innovatiekracht.

Samenkomen kan de ene keer in een informele setting, onder het genot van een hapje en een drankje, de andere keer in een goed georganiseerde brainstormsessie of tijdens een sportevenement. Er is veel mogelijk en Impulse streeft naar goede variëteit in de programmering.

Samenwerking met de regio

Impulse probeert waar mogelijk gebruik te maken van regionale leveranciers. Zo komt de Peeze koffie uit Arnhem.