Reserveer een ruimte

Reserveer een ruimte

We hebben ruimte voor al je evenementen, groot of klein. Onze moderne en uitnodigende zalen bieden vele opties zoals AV-apparatuur, streamingmogelijkheden of catering. Onze beide grotere zalen bieden toegang tot een foyer: een prachtig open plateau voor ontvangst en netwerkgelegenheden. Het is ook mogelijk om het hele gebouw af te huren.

Wilt u meer weten? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De standaard openingstijden van Omnia zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 19:00. Voor bijeenkomsten buiten deze openingsdagen en -tijden verzoeken wij u contact op te nemen met ons, we denken graag mee in mogelijkheden om uw event te realiseren. Voor actuele openingstijden en reserveringen van ons restaurant verwijzen u graag naar www.restaurantnovum.nl

Download een overzicht van alle Omnia ruimtes.

Onze zalen

Podium

Dialogue Centre - Grote Zaal

In deze zaal kunnen 270 personen comfortabel zitten. Dankzij de u-vormige vaste opstelling is deze grote zaal bijzonder geschikt voor interactieve bijeenkomsten. De vloer biedt desgewenst ook ruimte voor andere opstellingen. Hierdoor leent de zaal zich ook uitstekend voor symposia, dialogen, cursussen en workshops. Vanuit de regiekamer wordt uw bijeenkomst desgewenst technisch ondersteund. Bij grote bijeenkomsten zijn breakouts beschikbaar.

personen .png

Capaciteit: 270

display .png

Audiovisuele apparatuur beschikbaar

wifi .png

Streamingmogelijkheden

Auditorium

1ca52a47-d7d9-435f-8515-87d72fb190a4_220905_078 079 Auditorium.png

In ons Auditorium kunt u tot 110 personen ontvangen voor oraties, promoties en afstudeerplechtigheden. Maar ook voor lezingen, symposia en andere bijeenkomsten met de nadruk op ‘zenden’ is deze zaal een uitstekende optie. Audiovisuele voorzieningen zijn standaard beschikbaar.

personen .png

Capaciteit: 110

display .png

Audiovisuele apparatuur beschikbaar

wifi .png

Streamingmogelijkheden

Faculty Club Novum

Dialogue Centre - Faculty Club

Faculty Club Novum is het gastvrije hart van Omnia. De moderne, warm aangeklede ruimte biedt geborgenheid en comfort en is uitstekend geoutilleerd voor lunch, diner en borrel. Het restaurant is te reserveren voor kleinere gezelschappen tot 65 personen, maar u kunt ook een tafel reserveren voor lunch of diner.

personen .png

Capaciteit: 65

display .png

Audiovisuele apparatuur beschikbaar

terras .png

Terras

Spectrum

4fc4f0f8-3a9d-4ae7-a760-abeda7ae4f48_220905_152 154 Spectrum.jpg

Deze sfeervolle ruimte biedt plaats aan 30 personen waarbij de tafelschikking diverse mogelijkheden biedt. Zeer geschikt voor officiële gelegenheden. Deze bijzondere Ontvangstruimte is te verbinden aan de Faculty Club. Scherm, VC en geluidsversterking zijn standaard aanwezig.

personen .png

Capaciteit: 30

display .png

Streamingmogelijkheden

Quantum & Momentum

Dialogue Centre - Breakout Rooms

We bieden zeven ruimtes waarvan het aantal personen afhankelijk is van de opstelling. Zonder tafels kunnen er maximaal 30 personen per ruimte terecht. Doordat de Momentum studio's te koppelen zijn, ontvangt u daar maximaal 90 personen.

De ruimes zijn zeer geschikt als breakout-rooms voor bijeenkomsten in Podium of Auditorium.

personen .png

Capaciteit: 30 - 90

display .png

Streamingmogelijkheden

Maatwerk

e8aed8e7-8e25-43f6-a445-07f3d766c825_220905_070 073 Omnia.jpg

Organiseert u een bijeenkomst of dialoog die creatieve eisen aan de ruimte en faciliteiten stelt? Wilt u uw gasten een programma inclusief campustour aanbieden? Of spreidt uw activiteit zich over meerdere campuslocaties uit? Hoe bijzonder uw wens ook is, schakel ons gerust in als sparringpartner. Samen bedenken we de best passende formule voor uw evenement!