StartHub

Student Startups

Aan ondernemende studenten en recent afgestudeerden biedt WUR informatie over het starten van een bedrijf, incubator faciliteiten en een uitgebreid netwerk van experts en onderzoeksinstellingen om samen te werken aan een idee of concept.

Maar is het idee wel echt van jou om op de markt te brengen? Wie bepaalt wat er met je stage of projectresultaat gebeurt? Wie deelt in de winst, als die er is? Met andere woorden: wie bezit de intellectuele eigendomsrechten (IER)?

Bekijk meer informatie over het regelement voor intellectueel eigendom als je student bent.

Als je meer wilt leren over ondernemen en/of al een eigen bedrijf wilt starten, kun je terecht bij de student incubator StartHub Wageningen, bedoeld voor studenten, PHD’s en recent afgestudeerden.

Een startup van Wageningen University & Research (WUR startup) is een nieuw geregistreerd bedrijf (KvK-inschrijvingsdatum niet ouder dan vijf jaar) dat is opgericht door medewerkers, alumni en/of studenten.

Aan WUR startups stelt WUR een WUR startup Label beschikbaar dat de relatie met WUR visualiseert. Dit label mag door de jonge bedrijven gebruikt worden in hun communicatie.

Download meer informatie over het WUR Startup label.