Activiteit

Hoe kunnen we bewegen richting meer plantaardige consumptie? – Inzichten van beleidsmakers.

Kom naar het lunchseminar georganiseerd door de leerstoelgroep Consumptie & Gezonde Leefstijl van Wageningen University & Research. In dit seminar gaan we dieper in op de eiwittransitie in een beleidscontext, waarbij we onderzoeken hoe beleidsmakers met dit onderwerp omgaan en met welke barrières en kansen zij te maken hebben. Ook zullen we bespreken hoe beleid en wetenschap kunnen samenwerken om elkaar te versterken.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

ma 17 april 2023 12:30

Locatie Impulse, gebouwnummer 115

Dit 'College Tour' biedt de kans om deel te nemen aan een levendige discussie over de rol van beleidsmakers bij de aanpak van de eiwittransitie, en om uw brandende vragen te stellen aan lokale en nationale beleidsmakers over hun ervaringen met betrekking tot dit belangrijke onderwerp.

Mis deze kans niet om meer te weten te komen over de eiwittransitie en de gevolgen daarvan voor het beleid. Doe mee aan dit informatieve seminar dat u zal inspireren!

We gaan dit interactieve gesprek aan met:

Rinske van den Barg, Beleidsmedewerker Duurzaam Voedsel (inclusief Eiwittransitie) bij Ministerie van LNV & Sanne van Laar, Programmamanager Voedsel bij Regiodeal Foodvalley.

Mis deze kans niet om meer te weten te komen over de eiwittransitie en de beleidsimplicaties daarvan. Doe mee aan dit boeiende en tot nadenken stemmende seminar dat u zal inspireren en informeren!

Heb je een vraag aan de beleidsmakers? Stuur hem in!