Dialogue Centre - Over Dialogue Centre

Over Omnia

In Omnia van Wageningen University & Research ontmoeten wetenschappers, studenten, samenleving en partners elkaar, gepland of juist bij toeval. Gezelschappen kunnen er terecht voor symposia, congressen, debatten, rondetafelgesprekken, promoties, workshops, en ontvangsten. Door samen in gesprek te gaan, kennis en belangen uit te wisselen, komen we tot oplossingen voor wereldwijde vraagstukken waar we als samenleving voor staan.

Omnia is gesitueerd op een prominente plek op de Wageningen Campus in het hart van FoodValley. Het gebouw is open en transparant. De opstelling in de zalen is gericht op het voeren van een gelijkwaardig, open gesprek. Voor de ontvangst van gasten en delegaties zijn kleine, rustige ruimtes beschikbaar waar lunches en diners kunnen worden geserveerd. Ook zijn zijn er grotere zalen met ruim omgezette foyer zones en een uniek restaurant, Faculty Club Novum. Kortom, Omnia heeft alles in huis voor een warme ontvangst en een goed gesprek.

Omnia is gasvrij en alle elektriciteit van WUR is groen en CO2 neutraal. Het dak van Omnia is volledig bedekt met sedum en de omliggende natte natuurtuin draagt bij aan biodiversiteit op Wageningen Campus. Dat maakt Omnia een zeer duurzame locatie.

Klik op de afbeeldingen voor een impressie