Kolommen en andere indelingen

Omdat er inmiddels al een heleboel manieren zijn om je pagina onder te verdelen in contentvlakken zet ik ze hier allemaal op een rij. Voor de beschikbare layouts (dit zijn een soort elementen die digitpaint makkelijk voor ons kan maken) heb ik niet alle redacteuren rechten gegeven, maar alleen de centrale redactie en soms redacteuren van bepaalde groepen die zo'n layout nodig hadden.

Kolommen

kolommen wit

Je kunt tm 4 kolommen maken met deze weergave. Optimaal is echter 1-3, de vierkolomsweergave is erg smal.
Inhoud
Inhoud

Kolommen grijs

Kolommen Library (storing): wit-oranje-wit
Inhoud
Inhoud

Kolommen 2/3 - 1/3

Deze kolom toont 2/3 paginabreed en is wit. Hij is oorspronkelijk gemaakt voor het 100years wur design en later ook voor WUR beschikbaar gesteld.
Deze kolom toont 1/3 paginabreed en is grijs.

Logos in kolommen

Plaats een layout (voor redacteuren: dit is een element dat je bij insert vindt) " Logo's in kolommen/rijen" op de pagina en voeg hier plaatjes van de logo's en evt links in. Je maakt steeds met add een vakje voor een logo bij. Op desktop komen er max 5 logo's naast elkaar voor een nieuwe rij wordt begonnen, op mobiel max 2. De plaatjes voeg je toe met het image element!

Kolommen grijs-blauw-grijs Library (tip)

idem als witte variant.
Inhoud
Inhoud

Speciaal voor de longreads gemaakt:

Colored box blue

Zet hierin opgemaakte tekst en plaatjes etc etc.

Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. 

Colored box in een kolom, ter vervanging van de blauwe banners die worden gebruikt:

Blauwe blokken in kolommen

Uitgelicht: Onderzoek en projecten >

  • Een beetje langere tekst met een link erin en tekst na de link
  • Nog een tekst zonder link
  • Een tekst helemaal link
  • Een tekst met een link erin
  • Weer een tekst zonder link

Inhoud

Uitklappers

Uitklap 1

De content van de uitklapper wordt getoond wanneer op de titel is geklikt. In de redactieomgeving zie je de content altijd direct, omdat dat makkelijker is voor het bewerken van de tekst.

Uitklap 2

De content van de uitklapper wordt getoond wanneer op de titel is geklikt. In de redactieomgeving zie je de content altijd direct, omdat dat makkelijker is voor het bewerken van de tekst.

inhoud tab 1

Inhoud tab 2

inhoud
inhoud
inhoud

Titel

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Meld je aan voor de 2-wekelijkse nieuwsbrief van Wageningen University & Research

We gaan er gewoon voor. Ooit moet het lukken
Jantje beton