Kolommen en andere indelingen

Omdat er inmiddels al een heleboel manieren zijn om je pagina onder te verdelen in contentvlakken zet ik ze hier allemaal op een rij. Voor de beschikbare layouts (dit zijn een soort elementen die digitpaint makkelijk voor ons kan maken) heb ik niet alle redacteuren rechten gegeven, maar alleen de centrale redactie en soms redacteuren van bepaalde groepen die zo'n layout nodig hadden.

Kolommen

kolommen wit

Je kunt tm 4 kolommen maken met deze weergave. Optimaal is echter 1-3, de vierkolomsweergave is erg smal.
Inhoud
Inhoud

Kolommen grijs

Kolommen Library (storing): wit-oranje-wit
Inhoud
Inhoud

Kolommen reversed

De content voor de linker kolom. Deze kolom wordt als 2e getoond op mobile. Bij een "gewoon" kolommenelement staat deze als eerste. Soms wil je dat echter andersom.
De content voor de rechterkolom. Deze kolom wordt als eerste getoond op mobile.

Kolommen 2/3 - 1/3

Deze kolom toont 2/3 paginabreed en is wit. Hij is oorspronkelijk gemaakt voor het 100years wur design en later ook voor WUR beschikbaar gesteld.
Deze kolom toont 1/3 paginabreed en is grijs.

Logos in kolommen

Plaats een layout " Logo's in kolommen/rijen" op de pagina en voeg hier plaatjes van de logo's en evt links in. Je maakt steeds met add een vakje voor een logo bij. Op desktop komen er max 5 logo's naast elkaar voor een nieuwe rij wordt begonnen, op mobiel max 2.

kolommen wit-oranje-wit library (storing)

Kolommen Library (storing): 1e kolom wit, tweede kolom oranje, derde kolom wit.
Inhoud
Inhoud

Kolommen wit-blauw-wit Library (tip)

Kolommen wit-blauw-wit Library (tip):1e kolom wit, tweede kolom blauw, derde kolom wit.
Inhoud
Inhoud

Kolommen grijs-blauw-grijs Library (tip)

idem als witte variant.
Inhoud
Inhoud

Kolommen grijs-oranje-grijs Library (storing)

Idem...
Inhoud
Inhoud

Speciaal voor de longreads gemaakt:

Colored box blue

Zet hierin opgemaakte tekst en plaatjes etc etc.

Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. 

Colored box blue 1/2

blije-zon.jpg

Plaats hier wat je maar wilt, zoals een afbeelding, lijsten etc.

Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. De tekst loopt om de colored box 1/2 heen. Hier kan je allerlei tekst typen. 

Uitklappers

Uitklap 1

De content van de uitklapper wordt getoond wanneer op de titel is geklikt. In de redactieomgeving zie je de content altijd direct, omdat dat makkelijker is voor het bewerken van de tekst.

Uitklap 2

De content van de uitklapper wordt getoond wanneer op de titel is geklikt. In de redactieomgeving zie je de content altijd direct, omdat dat makkelijker is voor het bewerken van de tekst.

inhoud tab 1

Inhoud tab 2

inhoud
inhoud
inhoud

Blauwe blokken voor het genereren van leads

Deze blauwe blokken maak je met kolommen, met de layouts (plaatsen via insert > ) kolommen blauw zonder marges en kolommen blauw afbeelding zonder marges.

Titel

Lees meer over dit onderwerp

DOSSIER:

Schapen in de wei

Stel uw vraag

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.
Untitled-1.jpg

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Alumni

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.

Titel

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Meld je aan voor de 2-wekelijkse nieuwsbrief van Wageningen University & Research

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.
We gaan er gewoon voor. Ooit moet het lukken
Jantje beton