MOOCs gratis online cursussen

MOOCs - Gratis online cursussen

Volg één van de vele gratis Engelstalige MOOCs op het gebied van voeding en gezondheid, omgevingswetenschappen, slimme landbouw of biobased producie. Een MOOC volg je in je eigen tempo, wanneer je wilt en waar je wilt. Leer van de besten: alle MOOCs zijn gemaakt door top professoren van Wageningen University & Research, met de laatste wetenschappelijke kennis.

Wat is een MOOC?

Een MOOC is een Massive Open Online Course. Het is een gratis cursus die voor iedereen toegankelijk is. Als je dat wil, kun je voor een kleine vergoeding kun je een certificaat van Wageningen University & Research en edX ontvangen. Wageningen University & Research biedt cursussen van hoge kwaliteit aan op het gebied van voeding en gezondheid; slimme landbouw; gezonde leefomgeving, en circulaire economie en biobased productie. Bekijk alle cursussen onderaan deze pagina.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

MOOC startdata

Op elke MOOC-pagina wordt een startdatum genoemd: op deze dag gaat de MOOC open op edX en is hij voor iedereen toegankelijk. Maar voor de meeste cursussen geldt dat je kunt starten wanneer je wilt, soms zelfs maanden later! Klik op de MOOC-pagina op de link naar edX om te zien of je nog mee kunt doen aan de MOOC.

Populaire MOOCs

Voeding en Gezondheid MOOCs

Slimme Landbouw MOOCs

Gezonde Leefomgeving MOOCs

Circulaire Economie en Biobased Productie MOOCs