Activiteit

Meeloopdag Voeding en Gezondheid

Interesse in de bacheloropleiding Voeding en Gezondheid? Meld je aan voor een online groepsmeeloopdag. Samen met andere scholieren ervaar je hoe het is om te studeren in Wageningen. Als scholier hoef jij geen anderhalve meter afstand tot je medescholieren te houden, maar studenten moeten dit wel. Studenten volgen hun meeste colleges dus online. Daarom worden ook onze groepsmeeloopdagen voorlopig alleen online aangeboden. Je kan je inschrijven voor een ochtend of een middag.

Organisator Wageningen University
Datum

wo 14 april 2021 09:30 tot 12:30

wo 14 april 2021 14:00 tot 17:00

Zitten de hieronder vermelde meeloopdagen vol, maar wil je wel graag meelopen? Stuur dan een mail naar voorlichting.diettri@wur.nl, dan word je op de reservelijst gezet.

Wat ga je doen?

Tijdens een online meeloopdag volg je samen met andere scholieren een online programma om kennis te maken met de opleiding en de studenten. Zo kom je erachter of de studie echt wat voor je is. Je kan korte filmpjes over de campus en Wageningen zien, een kort college en een kort practicum volgen, vragen stellen aan ouderejaarsstudenten en praten met andere studiekiezers.

Heb je nog vragen over de meeloopdag, neem dan contact op met: voorlichting.diettri@wur.nl

Wanneer zijn de meeloopdagen?

  • 1 april 2021 (vol)
  • 14 april 2021
  • 17 mei 2021

1op1 meelopen

Wil je liever individueel een dagje meelopen met een student? Dat kan! Meld je dan aan voor een 1op1 meeloopdag.


Terug naar de bachelor Voeding en Gezondheid