Online Academische programma's en vakken

MicroMasters Programma's

Wageningen University & Research biedt cursussen en programma's aan op academisch niveau. De cursussen en MicroMasters programma's ondersteunen levenslang leren en bieden de kans om op een flexibele manier in deeltijd te studeren.

Wat zijn MicroMasters?

De online programma's worden MicroMasters genoemd, en zijn te volgen via online platform edX. Bij het succesvol afronden van een MicroMasters ontvang je een certificaat, en academische credits (ECTS). MicroMasters bestaan uit 4 MOOCs (Massive Open Online Courses), waardoor je je echt in een onderwerp kunt verdiepen, zonder daar een volledige master voor te hoeven behalen. Indien je interesse hebt in het online behalen van een master, bekijk dan hier onze online masters.

Verdien credits met een MicroMaster

Voor de MicroMasters is het mogelijk om academische credits (ECTS) te verdienen. Bekijk de cursus- of programmapagina om te zien of dit van toepassing is voor de cursus of het programma van jouw keuze. Wanneer je deze credits wilt gebruiken om een on-campus programma in te korten, neem dan contact op met de studieadviseur van de betreffende opleiding om de mogelijkheden te bespreken.