Data Science Waardecreatie en Samenwerking

Bij het Wageningen Data Competence Center zorgen we voor een duidelijk overzicht van Data Science kennis en projecten die voor uw organisatie belangrijk zijn. We helpen u bij uw zoektocht binnen de wereld van de Data Science. Hoe? Door voor u de juiste data-expertise te vinden in het volledige WUR domein.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij brengen u in contact met data-gedreven spinoffs en startups. Is er specifieke datascience-kennis nodig binnen uw organisatie? Wij bieden op maat gemaakte datascience-cursussen aan, voor alle toepassingen of juist voor heel specialistisch datascience-onderzoek of -infrastructuur.

Ruimte voor een Design Sprint of behoefte aan samenwerking binnen AI of Big Data? Of bent u op zoek naar het antwoord hoe uw nieuwe innovatie naar de praktijk gebracht kan worden? Wij gaan samen met u aan de slag, werken mee aan de oplossing van uitdagingen waar organisaties nu voor staan.

We doen natuurlijk nog veel meer op het gebied van samenwerking, onderwijs, onderzoek en datamanagement. Meer weten? Twijfel niet op contact op te nemen. We staan voor u klaar met onze kennis en expertise in het WUR-domein.

Bekijk onze use cases