Ga direct naar onderdeel:
  • Content
  • Zoekbox
  • Kruimelpad
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life

Radio & TV

Sanne Boesveldt bij Prikkels over smaak

In deze aflevering van Prikkels, een NTR-serie over onze zintuigen, vertelt Sanne Boesveldt over smaak en hoe proeven in zijn werk gaat. Waarom ervaart de een een bittere smaak bijvoorbeeld veel intenser dan de ander?

Bekijk het fragment

Sanne Boesveldt bij Prikkels over smaak en hoe proeven in zijn werk gaat

  • Smaak (vanaf 1:55 min) - Prikkels - NTR - 8 april 2022

Bekijk ook

  • Onderzoek naar verlies van reuk en smaak bij corona
    Is reuk- en smaakverlies een bruikbare indicator bij vroegtijdige diagnose van COVID-19, de ziekte veroorzaakt door het coronavirus? Die vraag staat...
  • Reuk- en smaakveranderingen bij oncologische patiënten
    Reuk- en smaakveranderingen zijn een veel voorkomend probleem bij kankerpatiënten. Door de ziekte, maar vooral door de behandeling, kunnen het...

  • dr. S (Sanne) Boesveldt
    Stel uw vraag over smaak aan onze expert dr. S (Sanne) Boesveldt
    Contactformulier

Recent op radio en tv:

  • Marloes Kraan bij Stand van Nederland over visserij
    21 maart 2023
  • Nancy Beerens in NOS Journaal: ‘Twee vaccins effectief tegen vogelgriep’
    20 maart 2023
  • Jakob Wallinga bij EenVandaag over de effecten van het grondwaterpeil
    20 maart 2023

Meer radio en tv

Twitter Whatsapp Linkedin Email
Menu
  • Over WUR
  • Vacatures
  • Contact
  • Inloggen
nl|Nederlands
NL
  • en|Homepage
  • Onderwijs &
    Opleidingen
  • Onderzoek &
    Resultaten
  • Waardecreatie &
    Samenwerking
U bent hier
  • Home Klik om uit te klappen
    • Onderwijs & Opleidingen
    • Onderzoek & Resultaten
    • Waardecreatie & Samenwerking
    • Over WUR
    • Nieuws
    • Duurzaamheid
    • Dossiers
    • Agenda
    • Universiteit
    • Universiteitsfonds Wageningen
    • Alumni
    • Vacatures
    • Contact
  • Nieuws Klik om uit te klappen
    • Coronarichtlijnen en -updates
    • Radio & Televisie
    • e-Nieuwsbrieven Wageningen University & Research
    • Wageningen World
    • Pers Wageningen University & Research
    • Podcasts met Wageningse onderzoekers
    • Nieuwslijst
    • RSS
  • Radio & Televisie
  • Sanne Boesveldt bij Prikkels over smaak
Wageningen University and Research - To explore the potential of nature to improve the quality of life

To explore the potential of nature to improve the quality of life.

  • Duurzaamste universiteit ter wereld
  • Wij zoeken talentvolle collega's!

Onderwijs & Opleidingen

  • Universiteit
  • Bacheloropleidingen
  • Masteropleidingen
  • Engineering Doctorate
  • Promoveren
  • Opleidingen voor professionals
  • Alumni
  • Huidige studenten
  • Contact over studeren

Onderzoek & Resultaten

  • Onderzoeksinstituten
  • Leerstoelgroepen
  • Wettelijke onderzoekstaken
  • Onderzoeksthema's
  • KennisOnline
  • Research@WUR
  • Bibliotheek
  • Contact met WUR

Waardecreatie & Samenwerking

  • Samenwerken
  • Waarde voor de wereld
  • Impact in de praktijk
  • Faciliteiten & apparatuur
  • In gesprek met WUR
  • Ondernemen bij WUR
  • Universiteitsfonds Wageningen
  • Contact
  • Over WUR
  • Vacatures
  • Privacy & Cookie verklaring
  • Algemene voorwaarden
  • Mijn persoonsgegevens
  • Disclaimer
  • Toegankelijkheidsverklaring
  • Medewerkers en integriteit
  • Gedragsregels mededinging
  • Inloggen