myWURtoday

myWURtoday - Alles wat je nodig hebt!

myWURtoday is de toegangspoort tot de informatie die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Je gebruikt myWURtoday als handige app op je mobiele telefoon (voor iOS en Android) of als webversie op je computer mywurtoday.wur.nl. myWURtoday helpt je tijdens je studie door je te informeren over je persoonlijke rooster, je vakken (via Brightspace) en je cijfers (via Osiris). Het toont je het nieuws van de dag en informeert je met belangrijke mededelingen over je vakken en berichten van de WUR.

In myWURtoday vind je alles rondom je studie:

  • Vakinformatie en mededelingen
  • Inschrijvingen van vakken en berichten voor studievoortgang en cijfers
  • Je persoonlijk opleidingsrooster en Office 365 kalender
  • Onderwijs- en studiegerelateerd nieuws
  • Praktische informatie, bijvoorbeeld over studiekeuzes en studieleven

Abonneer je op het nieuws die je nodig hebt!

Tijdens je studie heb je op verschillende momenten behoefte aan informatie. Met myWURtoday bepaal je zelf welk nieuws je wilt ontvangen. Zo is nieuws over de campus en vakken belangrijk bij de start van je studie, maar als je bijna afstudeert, wil je graag nieuws over je scriptie en financiën.

Abonneer je direct op nieuws wat jij interessant vindt. In de app doe je dat via het hamburgermenu linksboven, op de website via het User Menu rechtsboven.

Installeer de app

Apple store picto.png
Google play store picto.png

MyWURtoday is erg handig wanneer je studeert aan de Wageningen Universiteit en we raden je aan om de app te installeren.

Vragen over myWURtoday

Hoe installeer ik de myWURtoday app?

Je vindt de myWURtoday app in de Apple store of Google play store. Zie de quick start (Eng) voor een korte instructie hoe je myWURtoday installeert en gebruikt

Hoe kan ik hulp krijgen voor myWURtoday?

Op deze pagina vind je alle handleidingen van myWURtoday . Heb je dan nog vragen, neem contact op met de Servicedesk IT +31 317 488888 ServiceDesk.IT@wur.nl.

Hoe kan ik inloggen in myWURtoday

Je hebt een WUR account of WUR e-mail nodig om in te kunnen loggen. Nieuwe studenten ontvangen dit vanaf 1 juli wanneer het studiegeld is voldaan of hiervoor een machtiging is afgegeven.