Master Biobased Sciences

De master Biobased Sciences richt zich op de overgang van het gebruik van fossiele brandstoffen naar een biobased en circulaire economie. De master is interdisciplinair en gericht op zowel de productie van biomassa, bioconversie en bioraffinage als de maatschappelijke, logistieke en economische overgangsprocessen.

De master Biobased Sciences richt zich op de overgang van het gebruik van fossiele brandstoffen naar een biobased en circulaire economie.

Waarom deze opleiding?

  • Persoonlijk en flexibel programma en de mogelijkheden om je te verdiepen in de ontwikkelingen van nu.
  • Interdisciplinaire aanpak en samenwerking tussen specialisaties.
  • Real-life cases aan te pakken in het Academic Consultancy Training-project.

Bekijk het volledige programma op de Engelse pagina

Studieprogramma

Deze engelstalige master heeft een tweejarig programma. In het eerste jaar begin je met twee basisvakken: Principes van Biobased Economie en Circulaire Economie. Deze vakken focussen op de belangrijke aspecten van het ontwerpen van een biobased en/of circulaire economie. Daarna kun je de meeste vakken zelf kiezen, gedeeltelijk binnen je gekozen specialisatie.

In het overzicht van Studieprogramma kun je per studiejaar bekijken wat je te wachten staat. Of Vergelijk de opleiding met verwanten opleidingen.

Specialisaties

Je kiest één onderwerp waar je je in specialiseert, maar je zult ook kennis opdoen over de andere twee onderwerpen. Meer informatie kun je vinden op de pagina Specialisaties.

Toelating en inschrijving

Heb je interesse in deze master over biobased en circulaire economie? Check dan even de pagina over Toelating & inschrijving.

Studenten vertellen

Wil je meer weten over deze master? Lees dan de Studenten verhalen waar ze hun ervaring en mening met ons delen.

Na je studie

Als je wilt weten wat je na deze studie zou kunnen doen lees dan meer over de beroepsmogelijkheden en alumni verhalen op de pagina Na de opleiding.