PWS-activiteit

Tijdens een PWS-activiteit, zoals een PWS-dag, leer je alles over het maken van een goede onderzoeksvraag en kun je vragen stellen over je Profielwerkstuk. De PWS-activiteiten worden georganiseerd voor leerlingen uit 4/5 havo en 4/5/6 vwo.

Aankomende PWS-activiteiten

Er staat op donderdag 8 februari een PWS-middag gepland.

Verder staan er in mei/juni nog twee PWS-middagen gepland. Hierover volgt later meer informatie. Heb je tussendoor vragen? Je kan contact met ons team opnemen via profielwerkstuk@wur.nl


Thema's

Er worden op verschillende momenten in het jaar PWS-middagen op de campus georganiseerd, in september of oktober, februari en juni. Op deze dagen staat het profielwerkstukteam van de universiteit voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een goede onderzoeksvraag.

  • Vanwege een verbouwing is het niet mogelijk om een rondleiding bij algenpark te organiseren. Wij werken aan een alternatief, waarbij je ook de kans hebt je vragen aan de wetenschappers te stellen. Heb je hier er interesse in? Stuur een mail naar profielwerkstuk@wur.nl en wij houden je op de hoogte welke datum dit gaat worden.
  • In november vindt er jaarlijks een muggenpracticum plaats, hierover zal later in het jaar nog meer informatie volgen.

    Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

    Op de hoogte blijven?

    Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Abonneer je gratis op de nieuwsbrief van Wageningen Pre University.