Vacature: Freelance docenten Nederlands als anderstaligen (NT2)

Functieomschrijving

Voor onze NT2-cursussen overdag en ’s avonds (niveau A0-C1) zoeken wij gecertificeerde docenten NT2 die ervaring hebben met online lesgeven. Onze groepscursussen vinden voorlopig online plaats. Zodra we ook weer fysiek les mogen geven, vinden de cursussen plaats op de campussen van de Radboud Universiteit en Wageningen University & Research (onze twee locaties). Onze klanten zijn studenten, medewerkers en promovendi van beide universiteiten en hoogopgeleide expats, migranten en medewerkers van profit en non-profit organisaties.

Functie-eisen

  • Academisch geschoold in een voor de functie relevante richting;
  • Gecertificeerd docent NT2 en in het bezit van een lesbevoegdheid;
  • Ervaring in online lesgeven;
  • Bereid om minimaal 2 avonden per week te werken.
  • Bij voorkeur ervaring in lesgeven op verschillende taalniveaus;
  • Affiniteit en bij voorkeur ervaring met hoger opgeleiden;

Als je al deze vragen met ’ja’ kunt beantwoorden, stuur dan een korte motivatiebrief met je CV naar Hanneke Wentink, hanneke.wentink@ru.nl.

Organisatie
Radboud/Wageningen in'to Languages is een toonaangevend taal- en communicatiecentrum in Nederland. We leveren een grote variëteit aan trainingen en diensten op het gebied van taal en communicatie aan klanten van binnen en buiten de universiteit. Daarnaast kun je bij ons terecht voor taaltoetsen, vertalingen en tekstredactie, coaching en advies.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Hanneke Wentink via hanneke.wentink@ru.nl.

URL:
www.ru.nl/radboudintolanguages/
www.wur.nl/into