Product

PrP antilichamen

Voor onderzoek en diagnose op dierlijke en menselijke weefsels levert Wageningen Bioveterinary Research muizenmonoclonale antilichamen die specifiek zijn voor het prioneiwit PrP.

Brede toepassing prionziektes

De antilichamen zijn reeds breed toegepast op het gebied van prionziektes en hebben bijgedragen aan de totstandkoming van talloze wetenschappelijke artikelen, inclusief over de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, gekkekoeienziekte, scrapie, en chronische spilziekte. Daarnaast worden ze ook veelvuldig gebruikt voor studies in diermodellen zoals conventionele muizen, transgene muizen, hamsters en woelmuizen.

Producten en prijzen

De meest gevraagde antilichamen zijn beschikbaar via onze webshop. In het onderstaande productoverzicht en onze webshop vindt u gedetailleerde informatie over toepassingen, eigenschappen en prijzen.

Verschillende antilichamen

Er zijn zes verschillende antilichamen; twee ervan hebben dezelfde specificiteit maar zijn van verschillende IgG klasse. In het overzicht hieronder is voor ieder van deze PrP specifieke antilichamen een apart informatiebestand te downloaden.

Informatie PrP specifieke antilichamen
mAb epitoop specificiteit (runder PrP nummering) (*)
100B3 KRPKP (26-30)
12B2 WGQGG (101-105)
3A2 WGQGG (101-105)
9A2 WNK (110-112)
6C2 HVAGAAAA (122-129)
94B4 HTVTTTTK (198-205)

*) Zes-octarepeat nummering volgens Goldmann et al., J Gen Virol. 1991. Vol72:201-204. In andere diersoorten komen gewoonlijk vijf octarepeats voor en ook nog eens enkele aminozuur inserties of deleties.

prioneiwitten.jpg